Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'scooter/brommer meeting oud-beijerland 22 juli 2007' (ID 43495).
De reply is geschreven door honda_freak (UserID 6098) op 24-7-2007 19:51.

@ yoni, idd
@ melvin,

dat hoef je niet te blijven houden, je moet gewoon duidelijk zijn in de bedoeling, om even een voorbeeld van goede organisatie te noemen, de Holland-Meeting, beetje lullig om hiervoor mn eigen meeting te gebruiken, maar daar rijdt iedereen zo goed als in baksteenformatie, ontstaan bijna geen gaten, en als deze ontstaan zijn ze snel weer gedicht.
Ik doel bijvoorbeeld ook op het feit dat er maarliefst 2 mensen in 30 seconden zo goed als dood hadden kunnen zijn bij een tankstation omdat ze gewoon als idioten de weg over staken. Dan moet je niet zeggen, njah, gebeurt nou eenmaal, die gasten moet je op de kloten geven, tis jouw meeting, jij bent organisatie, jij hebt verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen. Tis niet dat je denkt, ik roep een hoop mensen bij elkaar en dan zien ze maar wat ze doen, je blijft bezig met regelen, mensen bij elkaar houden, en als er iemand met pech langs de kant komt te staan, dan stop je met de hele groep, tot je weer compleet bent, ten eerst kon ik jou niet vinden, ten tweede vonden de mensen die ik wel te pakken kreeg het niet interesant om te horen en reden door, lekker makkelijk.

Wil niet je hele meeting afkraken maar zijn wel echte aandachtspuntjes, t kan ook aan mij liggen omdat ik over het algemeen alleen maar op grote BF-meetings en motor-meetings te vinden ben hoor, maar als je je meetings leuk en gezellig wilt houden moet je goed op blijven letten, want als er eentje tegen mij op had geknald, had ik niet meer gelachen en een hoop mensen met mij niet meer, en dat zal voor iedereen gelden die op zo'n meeting aanwezig is.. als er iets van je gesloopt wordt door de stomme fout van iemand anders ga je niet vriendelijk lachen en zeggen dat het kan gebeuren.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved