Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Honda MT8 cilinders' (ID 44187).
De reply is geschreven door - Kevin - (UserID 14885) op 17-7-2007 22:56.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: StefanB
[...]


Ben je nou zo achterlijk dat je m'n punt niet eens snapt?

de reden dat ze het zelfde vermogen uit een 70cc cilinder halen, als jij uit een 125cc ligt niet alleen aan de cilinder, maar ook groten deels aan de uitlaten, hier zijn zoveel verschillende, echt snelle uitlaten voor te krijgen...

nieuwe brommers hebben geen ziel, omg lul niet zon onzin man, die honda van je wsch ook zon rammelende hoop schroot zoals de meeste honda's. wat de fuck heeft dat met ziel te maken.
als je genoeg centen had, had je wsch wel wat nieuwers gekocht.

en als het je toch niet zoveel uitmaakt of je nou sneller gaat of niet, waarom doe je uberhaupt nog moeite om harder te gaan?


Nee, ik ben niet achterlijk, jij kan niet goed lezen, beter gezegd jij leest helemaal niet. Ik had al eerder gezegd dat een uitlaat groot verschil uitmaakt, ik had zelfs gezegd dat het bij een 2takt 60 procent van je vermogen bepaald. Dus beter lees je eerst voordat je zo reageert. En ik lul geen onzin, ik geef mijn mening, maar beter praat je normaal en niet zo laagtonig als hierboven. En een rammelende schroothoop? Hhahahaha ja vast, gelukkig denken hoop mensen er anders over, als je er geen verstand van hebt, oordeel er dan ook niet over. Ga wat nuttigs doen ofzo. En ja ik heb zat centen jah, en wat snellers, als je zoals ik net al zei gelezen had, het leven draait bij mij niet om snelheid, ik geniet er liever van. Maarja dit is al de tweede keer dat ik bij jou alles moet uitleggen. Echt snugger ben je niet volgens mij. Onthouden kan je ieder geval niet. Dus om nog even samen te vatten. Jou puntje betreffende de uitlaat had ik al LANG gezegd en dat hoef jij me niet te vertellen dat wist ik al lang. Dus doe me een lol en ga wat nuttigs doen en niet steeds mij lastigvallen met je moedenloze post's.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved