Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Merken gereedschap' (ID 43922).
De reply is geschreven door honda_freak (UserID 6098) op 3-7-2007 0:32.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: RM-rr
als het goed is krijg je als je begint met je opleiding auto techniek, ene lijst, met gereedschap.

wat je moet hebben en wat makkelijk is, want je moet bijv ook een voeler maatje hebben een digitale schuifmaat, maar ook een dyano lamp ( zo'n lamp die sluit je aan bij je bougie en die lamp richt je op een snaar en ken je ana de licht flitsen zien als die goed staat).

beter informeer je eventjes bij je school over ene lijst die je nodig heb en dan ga je naar een gereedschap zaak en vraga je daar informatie over gereedschap en dan kan je zelf beetje zien en voelen wat jou lekker in de hand en in je portomonee ligt.


ik zie opeens een hele lijst met spullen die ik niet op mijn lijst had staan.. elektro setje om mee te spelen en een schuifmaat.. daarbij nog werkschoenen en een overall.. alles was eventueel ook verkrijgbaar bij de school voor schappelijke prijzen..

verder heb ik geen verstand van gereedschap.. heb nog nooit een stuk gereedschap gesloopt eigenlijk.. ligt natuurlijk aan hoe je het gebruikt als je een hefboom van 2 meter op een sleuteltje 12 zet heb je best kans dat het sleuteltje het gaat begeven als de moer/bout dat niet eerder doet


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved