Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'zou een 125 onder mijn nsr passen' (ID 7535).
De reply is geschreven door Mr Pain (UserID 1342) op 14-2-03?21:26.

nou ik krijg toch nog mijn 6bak, maar ik wil nu toch wel eff achter een 125 blok aan.

en met dat blok die ik er onderhang moet je misschien wel vaak zuiger vervangen maar ik zit niet in de cross dus ik hoef ook niet telkens op top te rijden, want je hebt waarschijnlijk al kracht genoeg onderin.

en als je de tandwiel verhouding zo aanpast dat ie niet al te veel trekt kan het denk ik ook niet zoveel kwaad (dat je alles kapot trekt).

misschien is dit wel 1 van mijn ideeen wat nooit uitkomt maar het is wel te proberen, ik wou het eerst ook op mijn mb proberen maar dat ging ook niet door (ten eerste zitten daar geen kuipen op en is het frame denk ik toch iets slapper als een nsr).

en als ik dus een 125blok er onder leg dan ga ik hem dus niet als dagelijks gebruiken, maar gewoon voor meetings ofzo (beetje showen af en toe mag toch wel vind ik)

en ik denk dat als mijn pa er achterkomt dat ie doordraait maar dat is voor latere zorg, hij denkt dat mijn malossi met 45,5mm ook standaard is en mijn 20mm mikunie ook (hij wil niet dat ik op een opgevoerde brommer rij dus moet ik daar wel vaak over liegen wat ik trouwens niet loyaal vind tegen over mijn vader maar je moet toch wat)


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved