Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'sjuh certificaat' (ID 7408).
De reply is geschreven door swiss (UserID 279) op 6-2-03?16:21.

Quote:
Originally posted by: zoetahmeerdah

eigenlijk zouden ze ook een meeting certivicaat moeten ontwerpen...sommige mensen kunnen niet eens achter elkaar rijden! he rens?


vraag 1:
je rijdt met 75 km/uur op een slechte asfalt weg. je zit met je voorwiel 30 cm achter twee andere brommers, er komt een bocht aan en je merkt dat het wat krapjes wordt om op tijd af te remmen.
Wat doe je?

A:je schakelt ff naar beneden,maakt een wheelie en schiet tussen de 2 brommers door, en maakt dan een mooie kneedown in de bocht.
B: je hebt een crosbrommer dus haalt de twee brommers over het gras in en snijd ze net nog wat de weg af.
c: je remt gewoon keihard.
D: je bent slim en rijdt niet 30 cm achter een andere brommer.

conclusie:
A: je raakt met je knie de rug van een van de berijders van de andere brommer, je komt uit balans valt om en knalt met een arm onder het wiel van de brommer, waarnaar de ander 50 meetingmensne achter jou vol in de remmen gaan, een paar knallen alsnog over je heen en zelf hebben ze elkaar ook allemaal aangereden.

B: Je zit een kuil in het gras niet, waardoor je een onverwachte sprong maakt, je knalt met volle vaart tegen een andere brommer aan en julei vallen.

C:je remt zo hard dat alle brommers achter jou op je knallen

D:je hebt ruime de afstand genomen, en remt rustig en gaat mee in de bocht, niets aan het handje dacht jezelf, maar dan vliegt een vogel tegen je vizier je schrikt je remt en er knalt iemand tegen je aan.

als iemand er nu nog mooie foto's bij maakt
dan kunnen we de vraag naar het cbr sturen


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved