Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Heb advies nodig AUB' (ID 42834).
De reply is geschreven door Jarco (UserID 4177) op 7-5-2007 14:11.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Unknowing
Ik weet dat dit niet over brommers gaat, maar toch even.

Ik hou van Games, vooral Gears of War op de Xbox360, een " life changing experience " voor mij geweest en ik speel het iedere dag!!. Ik denk dat het een reusachtige stap is in the gamewereld en kwa grafisch superior. Wat jammer is, mijn vriendin heeft het echt gehad, ze vind het erg irritant dat ik heel erg vaak speelt. We zijn al meer dan 5 jaar samen. Sinds ik mijn Xbox360 heb + Gears of War ruzzien we vaak over hoe lang ik speel iedere dag, waarom ik geen tijd met der doorbrengt en als ik Xbox360 speelt lijkt het (volgens haar) dat ze niet bestaat. Volgens haar geef ik haar helemaal geen aandacht, geen steun etc.

Vannacht ging het wat te ver, ze vroeg me een stomme vraag terwijl ik bezig was met een belangerijke Ranked match war, echter toen ik niet had gereageerd beschuldigde ze mij dat ik niet naar der luisterd etc, je weet wel. Toen ik mezelf verdedigde en zei dat ik ook even tijd wilt hebben begon ze heel erg ver te gaan. Zei ze dat ik moest kiezen tussen haar of mijn Xbox360. Middenacht ging ze bij der ouders slapen en ze zei dat ze niet meer het huis in komt totdat ik de Xbox360 weg heb gedaan.


Dit brengt mij naar het advies deel, Ik was van plan om mijn TV te verplaatsen naar haar oude kamer en die kamer om te bouwen in een Game-room (LAN-parties geven etc), alleen is het signaal daar heel erg zwak. Weet iemand een draadloos signaal die sterk genoeg is voor mijn Linksys WRT54GL draadloze router? of een app die de signaal versterkt?

Alvast bedankt.
Sander


Dit ga je toch niet serieus menen ?




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved