Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'BigMeeting 2007 (BM2k7) topic.' (ID 42295).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 16-4-2007 16:54.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Hier_ben_ik
2 heb ik er al, ofja, eigenlijk 3, want ik zorg dat ik zelf al in Elp ben, alwaar het crisis-centrum opgezet wordt

Zo moeilijk lijkt het me niet om mensen wat af te laten spreken om met elkaar mee te rijden, vandaar dat ik al zei van de punten kunnen verschuiven. Als er uit stad A 10 mensen naar de BM gaan, en uit dorp B 2, dan lijkt het me logischer om het verzamelpunt in stad A te maken.

Maar wat ik ook niet uitsluit is dat er mensen graag alleen rijden Het voordeel is dat je geen rekening hoeft te houden met de groep, het nadeel is dat mocht er wat mis gaan, je er "alleen" voorstaat, ipv met een hele groep. Een hele groep heeft ws meer reserve cilinders, bougies, benzine, etc. bij dan 1 iemand alleen.

Maar wat mijn idee was: gewoon een schematje maken voor hoe laat welke groep waar aanrijd, en volgens welke route ongeveer, dan kan er, als dat nodig is, bekeken worden wie er het makkelijkste ff kan gaan helpen als er iemand met stukken staat. Het is onzin als ik vanuit Elp moet komen en er een groep 6km langs degene die gestrand is afrijd, je snapt wat ik bedoel.

Ik rij ook liever al1, kank tenminste doorrijden, maja met z'n alle is wel zo sociaal en heeft ook zn leuke kanten. Maja over stad A/B gedoe, lijkt me ook meer dat het om de regio gaat. Het is wel handig als er voor elke regio een persoon is die de zaken regelt, want vb van zuid holland naar soest etc, moeten wel tijden worden afgesproken. Het hele systeem werkt natuurlijk niet als zuid holland pas gaat rijden als soest eig al klaar staat om ff wat op te noemen.


ik doe centrum van het land, jij doet ander centrum, bm centrum. 2 verschillende centra

Dit bericht is gewijzigd door BIET op 16-4-2007 om 16:55 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved