Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Snellere cilinder als de 70cc Mk Sp @ am6???' (ID 41473).
De reply is geschreven door smalkieker (UserID 10161) op 2-3-2007 19:37.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: brommercrazy
Pro race cilinder is inderdaad sneller als de sp. Maar ik denk niet dat je cilinder het volhoud met het aantal km's die jij rijd in de week. Zo'n cilinder is zeker niet voor dagelijk gebruik geschikt. De enigste uitlaat die er voor geschikt is de pro-race, (onderlangs), de bovenlangse is veel al voor de 50mk pro-race. Je naaldlagertje in je doppler as houd het ook niet, je zult hier voor een andere drijfstang nodig hebben waar een groter naaldlagertje in past. Om over de originele koppeling nog maar te zwijgen, en de hoeveelheid membraamklepjes die je er elke maand doorheen jaagt



Kwats!!!!!!!! doppler is zijn perfectje asjes en kunnen dit zkerz goed aan!!! en membraam heb ik nog nooit kapot gehad en zo jongen hier in de buurt heeft een mhr Team getuned en die heeft ook nog nooit zen membraam kapot gehad!!!!!! en de Pro race boven langs is er ook in 70cc uitvoering en ook in 50cc uitvoering dus ook kwats!!!! orgineele koppeling gaat goed!

Ps.. die membraam klepjes.. als je hem rustig warm rijd is er niks aan de hand.. en nie als je hem koud hebt vol op zen zak trappen!

Dit bericht is gewijzigd door smalkieker op 2-3-2007 om 19:39 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved