Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'mede cruisers gezocht' (ID 40886).
De reply is geschreven door benellifan (UserID 11001) op 29-1-2007 21:34.

Ok mensen het inschrijfformulier is klaar maar er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je het formulier invult.


-De Organisatie vraagt voor de volledige organisatie en de aan te schaffen Middelen €20 p.p.
dit bedrag kan nog worden gewijzigd.
-De brommer word voor vertrek gecontroleerd op mankementen
-Alles geschiedt op eigen risico
-De organisatie zorgt voor EHBO spullen dus dit hoeft niet door jullie te worden aangeschaft.
-De organisatie zorgt beperkt voor universele pech onderdelen zoals een ketting en wat kabeltjes maar neem zelf ook specifiekere onderdelen mee!!!
-Als er onderdelen van de organisatie worden gebruikt dient een deel vergoedt te worden het andere deel word betaald met de inschrijfkosten.
-De organisatie zorgt voor een aanhanger (achter een brommer) Hierin mag elke deelnemer 12.5 Kilo in doen de rest word benut met de spullen die in het belang is van de gehele tour.
-Als zich een pechgeval voordoet rijdt iedereen door naar de volgende stop en hier neemt 1 van de organisatieleden contact op met de achtergebleven monteur en deelnemer.
-We eten gezamenlijk wat we eten en hoe word ter plaatse bedacht voor de 1e dag dien je zelf eten mee te nemen. Drank word op gelet door de organisatie dit moet altijd met mate gebeuren en niet voordat je de brommer opstapt.
-Inschrijven garandeert niet op een plaats in de tour als de inschrijving is gesloten loten we wie er mee mogen en niet deze krijgen dit dan de dag van de beslissing nog te horen.

Verdere algemene mededelingen worden binnenkort vermeld op www.bfgoesfrance.nl.tt (nu nog in aanbouw en domein nog niet gereed)

Voor nu is de startdatum 8 Juli 2007

Inschrijfformulier is te vinden op Inschrijven


De organisatie bestaat uit de volgende personen:
El Topyaboy
Mtx-Motard
Bikkeltje
Benellifan




Dit bericht is gewijzigd door benellifan op 29-1-2007 om 21:35 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved