Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Wie is dat bij 'Blik op de weg'?' (ID 6933).
De reply is geschreven door kowalski (UserID 1063) op 14-1-03?12:16.

Ik heb het volgende stukje gestuurd in een e-mail naar 'Blik op de Weg':

'Geachte heer De Haas,

Na het zien van het voorstukje voor aflevering 3 was mijn interesse wel gewekt om het item met de Aprilia RS50-berijder te zien, daar ik zelf sinds een paar maanden een dergelijke machine berijd. De suggestieve soundbites uit het gesprek met de agenten deed de rest.
Ik ben inmiddels lid geworden van het 'brommerforum' (http://www.brommerforum.nl/ - kom eens langs), was prompt het oudste lid (40+), maar ik heb daar een 'topic' geopend om wat meer te weten te komen over het hoe en wat. Nu blijkt - 2 dagen na uitzending - dat een kennis van deze knul weet dat hij een hersenbloeding heeft gekregen op die brommer en daarom op die vluchtheuvel is geknald. Als het zwart voor je ogen wordt, zie je zo weinig, niet? Als dit zo is, neemt het niet weg dat hij asociaal hard en gevaarlijk reed op die brommer en in z'n vaders auto, maar de suggestie die nu door uw uitzending werd gewekt - dat hij zichzelf te barsten heeft gereden, omdat hij zo onverstandig hard en gevaarlijk rijdt - is dan op zijn minst onjuist en respectloos naar zijn ouders en hem toe. Hypocriet is misschien een beter woord. Contact met de ouders over de juiste toedracht moet toch mogelijk zijn en wek anders niet de suggestie zoals die nu is gedaan in het programma. Ik begrijp dat u politiek correct wil laten zien aan 'de jeugd' wat er kan gebeuren als je zo handelt als die jongen, maar maak dan gebruik van feiten en niet van suggestief journalistenwerk. Dat hoort de politie tenslotte ook te doen. Een correctie lijkt me dan ook op z'n plaats.'

Ik weet niet of het helpt, maar niet geschoten is altijd mis.

En het was inderdaad een Renault 19 16V. Je zal maar aangetroffen worden in een Fiat Tipo 1.4 . No offense!! En die knaap in die polderferrari weet niet wat autorijden is. Laat staan wat nadenken is.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved