Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'puch loopt niet goed' (ID 40584).
De reply is geschreven door Frysk (UserID 6584) op 2-1-2007 21:06.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jeroen55
mijn puch is pas geleden vastgelopen. een nieuwe cilinder erop gezet en meteen laten tunen. toen ik hem erop zette bleef de zuiger haken in de cilinder. (achter een spoelpoort) dus ik had hem naar de meneer gebracht waar ik de cilinder ook had gekocht. ik zei dat hij hem er maar op moest zetten omdat ik dacht dat hij iets verkeerts had gedaan met het tunen.

toen ik hem had opgehaalt liep hij. na hem ingereden te hebben ging ik hem afstellen. (want hij had er een te groote sproeier in gedaan omdat het dan beter is met inrijden). Dus ik sproeier 60 gehaalt en daar liep hij goed op. maar na een paar weken viel hij oppeens bijna uit. als ik op volle snelheid zat dee die oppeens mwoaaap. toen deed ik even gas los en toen gaf ik weer gas en toen deed hij het weer. daarna viel hij helemaal uit, toen een paar minuten daarna probeerde ik hem weer te starten. en dat lukte. hij deed precies hetzelfde als het verhaal wat ik net gezegt heb. dus hij blijft eerst een paar hondert meter goed rijden en dan valt hij bijna uit.

toen had ik de cilinder eraf gehaalt om te kijken hoe hij dat dan gedaan had. nou stond de zuiger met de pijl naar de inlaatpoort. volgens mij is dat verkeert want hij moet naar de uitlaatpoort wijzen. maar hij reed in de inrijperiode gewoon goed 60. ik zat ook te denken dat het de condensator kan zijn. of kan het ook zijn dat de zuiger wel verkeert zit??

heeft iemant een idee??


pijl moet naar uitlaat ...

heeft je zuiger ook een hapje uit het zuigerhemd.. ? (standaard dus)
die kant moet naar inlaat


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved