Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'mag de lieve politie mijn brommer gebruiken voor onderzoek?' (ID 40450).
De reply is geschreven door steavey (UserID 2169) op 25-12-2006 13:27.

Ze mogen je brommer alleen meenemen als ze aantonen dat jouw exemplaar de wet heeft overtreden of als ze toestemming hebben van de eigenaar. Als die brommer op jou naam staat en niet die van je vader dan hebben ze toestemming van jou nodig en volstaat toestemming van je vader niet omdat hij geen EIGENAAR is. (niet beschikkings-bevoegd). Wanneer ze hem dan toch meenemen is het diefstal.

Echter, zolang ze hem niet beschadiggen zou ik me geen zorgen maken. Ze zullen kijken naar de verlichting van deze brommer en of deze aan de eisen voldoet. Dit is van belang om te kijken wie er schuld heeft in de aanrijdingszaak. Als blijkt dat de verlichting van dit model brommer niet voldoende is zal je daar waarschijnlijk een melding van krijgen maar geen boete. Dit is alleen maar in jou voordeel want jij bent dan gewaarschuwd dat als je 's nachts een aanrijding krijgt, jij aansprakelijk zult zijn, tenzij je je verlichting aanpast.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved