Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Leuk joh, een BM2k6 zonder gevolgen...' (ID 40466).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 25-12-2006 0:50.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jeroen
[...]


Goed, dat is opzich een goed idee. Je kan alleen niet zeggen: 'dinsdag gaan we karten'. werkt niet, je kunt we een lijst maken met dingen die mensne zouden willen doen. Of het ervan komt is een 2e..als het mooi weer is gaan de mensne met motoren tochtjes maken, mensne met auto gaan nar een strandje..etc.. Iedereen heeft zn eigen ideeen. Niet iedereen ligt elkaar ook he, hou daar ook even rekening mee.

Dat gezeik met de boswachter is genoeg over gezegd, ook daar op de bm. Was ook heel duidelijk. Negatieve dingen vallen nu eenmaal meer op, worden makkelijker gezegd. Zoals ik al eerder zei.. het weer verkloot 80% wel, denk ik.
En... zoals harrie en ik eerder zeiden.. en meer mensen..brommergerichter werkt niet, mensne worden ouder en blijven toch komen. Er zullen niet minder auto's komen. Het enige dat kan is dat er meer brommers bijkomen...


Laatste nog even.. we zaten in... ik denk mei / juni enorm te kutten met geld. We hadden het express al wat duurder gemaakt, paar cent per dag..geloof een euro, zodat we meer geld binnenkregen.
Tot vlakvoor de deadline was nie genoeg geld binnen. Mensen wilden simpelweg niet komen om voorgaande jaren...etc.. oh.. en er zullen ook vsat mensne zijn die denken dat het dor mij.. of harrie komt.
prima, maar er is genoeg over gepraat om het niet door te laten gaan.

Is het dan perse nodig om groepsactiviteiten vooraf te organiseren?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved