Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Inbeslag genomen dt50 een week daarna kapot??' (ID 39832).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 10-11-2006 4:48.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: christianos
[...]
Ik vind je ontzettend lief hoor..

Maar wat is nou je argument?



Thnx De argumenten stonden er al.



Ook rechters zijn normale mensen en ook zij zijn wel eens onterecht bekeurd, en ook zij weten dat er bij de politie wel eens fouten gemaakt worden. Het is fout om te stellen dat je alleen kans maakt met harde bewijzen want dat is niet zo. Je hoeft bij de rechter iets alleen aannemelijk te maken. En toegegeven: dat kan soms knap lastig zijn. Topicstarter maakt een aardige kans als hij met de eerdergenoemde verklaring van een expert komt èn aan kan tonen dat de brommer in goede staat van onderhoud was tot aan het moment van de schade.



Quote:
Oorspronkelijk gepost door: art
weet je wat de 'politie ' gaat zeggen als argument ??

dat ze gewoon een correcte meting edc hebben uitgevoerd met koeling en de hele rompslomp

dat is een proces wat blijkbaar door bepaalde hogere instancies is goedgekeurd en echt niet dat een rechter dat zomaar gaat verwerpen




De kans dat Justitie dat zegt is idd groot. Maar topicstarter zegt het omgekeerde en voert daarbij onder meer als bewijs aan dat zijn brommer stuk is, want zelfs dàt is bewijs. Zodra je de rechter aan het twijfelen kunt krijgen, heb je de helft al gewonnen.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: DT..

umm... Kan ik vragen om een hermeting?
Ik hoop wat van je terug te horen.


Dat kan. Maar misschien is het beter om dat pas te vragen als je ook beschikt over een andere meting, als dat op korte termijn kan tenminste. Bel gewoon eens de universiteit van Utrecht op, leg uit dat je een geluidsmetingmeting nodig hebt en vraag of ze iets voor je kunnen doen. Misschien weten ze iets voor je.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: DT..
ik moet even een zaak vinden die een kopie kan maken voor zo'n geluids meting kaartje van de uitlaat. Heb jij hier misschien nog een adresje voor?



Geen idee wat je bedoelt

Ik ging er steeds van uit dat je het verzoek om schadevergoeding ter zitting kunt doen, maar ik twijfel nu. Informeer bij het Openbaar Ministerie in jouw arrondissement hoe, waar en wanneer je in jouw geval een verzoek tot schadevergoeding moet indienen. Dat vinden ze niet raar want ze krijgen zulke verzoeken wel vaker.

In de posts hiervoor kun je wel vinden naar wat je moet verzamelen aan gegevens, hoe meer hoe beter, maar vooral: hoe beter hoe beter.

Als je dat wilt mag je me op de hoogte houden/info vragen via hotmail/msn. henk_koffie at hotmail.com





Dit bericht is gewijzigd door henk-88 op 10-11-2006 om 4:51 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved