Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Inbeslag genomen dt50 een week daarna kapot??' (ID 39832).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 9-11-2006 14:34.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: art
[...]
blijf gewoon van mening dat het hem niet gaat lukken door redelijk veel gebrek aan bewijs ed



Het is al een hele verbetering dat je gewoon zegt dat het alleen maar je mening is. Van wat tot bewijs kan dienen, heb je niet zoveel verstand merk ik.

Meningen zijn leuk om te hebben en het is leuk om de mensheid te laten weten dat je ergens een mening over hebt, maar daar zijn de profielen voor hea.
Hier moet je een antwoord geven waar de topicstarter iets aan heeft.

Zelfs de Officier van Justitie kan net als jij gaan roepen dat het hem niet gaat lukken door 'veel gebrek aan bewijs' maar zelfs hij zal er nix mee opschieten; de rechter wil zoiets onderbouwd zien.
Het recht draait om bewijs en wat vaststaat. Niet om meningen.


Quote:
Oorspronkelijk gepost door: christianos
Tuurlijk krijg je niks terug..

Je kan ook zand in de tank gegooid hebben... er zitten veel te veel 'misschiens 'aan dit verhaal om het aan de politie voor te leggen



Ook jij geeft je mening en onderbouwt dat met een theorie.
Je kiest hier opzettelijk voor een theorie die bij je negatieve mening past.
Het lijkt wel of je de Officier ven Justitie wilt helpen in plaats van de topicstarter.
Hoe kom jij aan de info dat er aan dit verhaal 'veel te veel misschiens' zitten om het zelfs maar aan de politie voor te leggen? Je hebt geen gelijk gelukkig. Je bedoelt misschien dat de politie zich er niet aan stoort. Dat zou kunnen maar daar heeft de topicstarter nix aan want hij vindt juist dat de politie fouten heeft gemaakt. Over die fouten van de politie laat je dan natuurlijk liever niet de politie zelf oordelen maar daar laat je liever de Officier van Justitie naar kijken. Als je zijn mening óók niet oké vindt, dan laat je er een rechter naar kijken. Zo gaat dat in Nederland.

Tuurlijk zeuren Officieren en rechters vaak dat klachten over de politie vaak slecht onderbouwd zijn.
Geef daarom de topicstarter hulp om zijn stelling dat de politie fouten heeft gemaakt te onderbouwen.

Als de topicstarter van een erkende tuner of een monteur van een erkende bromfietszaak hoort dat de schade aan zijn blok kan komen door te lang gasgeven zonder koeling dan is dat wettelijk bewijs voor zijn stelling dat de politie verantwoordelijk voor de daardoor ontstane schade is. Zolang de topicstarter stelt dat de politie zonder -voldoende- koeling heeft gewerkt tenminste. Dat is best aannemelijk te maken.
Als de Officier van Justitie daar niet een ander verhaal tegenover zet en dat nèt zo goed onderbouwt, dan heeft de topicstarter zijn schadevergoeding waarschijnlijk.

Net zo v.w.b. de uitlaat. Als topicstarter door het aanvoeren van EEG-goedkeuringstekens en meetrapporten (óók een eigen meting is bewijs!) kan stellen dat de meting van de politie niet deugde, dan moet de Officier`toch ècht daarop reageren en dat goed onderbouwen. Als de Officier dat niet goed genoeg doet dan heeft de topicstarter zijn uitlaat terug en wordt de boete voor teveel geluid verscheurd.

Ik kan niet in de toekomst kijken en weet niet wat de Officier gaat aanvoeren of zeggen of doen. Jullie weten dat ook niet.
Beter help je de topicstarter met info waar hij wat aan heeft. Heb het dus alleen over zaken die je zelf hebt meegemaakt en waar je verstand van hebt.


Quote:
Oorspronkelijk gepost door: christianos - Officier van Justitie
Tuurlijk krijg je niks terug..






Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved