Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Crossen in en om Zutphen (GL)' (ID 39810).
De reply is geschreven door Shy fx (UserID 3232) op 7-11-2006 19:31.

crossen heeft al een slechte naam ik rij op een quad de raptor 700 dus een crosser op 4 wielen met NL-kenteken dus ik mag overal rijden maar als mensen dat ding zien rijden vinden ze het best leuk omdat er niet zoveel van zijn alleen als je ff gas geeft vinden ze het gelijk niet meer leuk

Geluids overlast zeggen dan maar als ze 100m verder op een x snachts aan de weg bezig moeten omdat het overdag niet kan dan is er neits aaan de hand.

Er is altijd wat tegen crossers. Je hebt van die mooie zandpaden in lochem en zo waar je dus 60 mag rijden kom je dan mensen tegen dan minder ik altijd vaard dus dan rij ik 50 ofzo maar ik speel altijd met dat ding driften enzo en dat zien ze dan gelijk als crossen.

Ik heb zo vaak ruzie met mensen ook al hou ik me aan de snelheid doe wel eens wat gekke dingen HET IS NOOIT GOED. alleen die boeren opt boeren land vinden het wel vet.



Je mag tegenwoordig helemaal niets meer omdat het zo druk is in NL. donder er dan is wat van die turken en marokkanen en andere alochonen uit die hier niets te zoeken hebben want daar blijven we voor bouwen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved