Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Inbeslag genomen dt50 een week daarna kapot??' (ID 39832).
De reply is geschreven door DT.. (UserID 12783) op 7-11-2006 11:05.

Ik had een bos demper voor chroom En een leovince v6 handmade achterdemper, wel zelf pas gemaakt maar hij had een EEG goedkeur merk.
Is het verstandig om zo'n certificaatje te pakken zien te krijgen dat hij goedgekeurd is?

En Toen ik hem terug kreeg reed hij wel goed maar starten HO maar.
Maar ik ga zeker ff naar een brommer zaak om dat op papier te krijgen!! Uitlaat was heel stil mijn vriend met zijn originele demper heeft hem op school gemeten met zo'n geluidsmeter, hij zit bij een geluids opleiding, dus vandaar en daar kwam 101 dba uit en 103 dbc Terwijl die van mij veeeeeeeeeel stiller was als die van hem.
ik kon die van mij niet eens horen bij het stoplicht.

En die scooters van tegenwoordig hebben allemaal waterkoeling dus die gasten van de politie denken ow dat kan wel die word al gekoeld.
Maar ik heb gewoon luchtkoeling, wisten hun veel hun hebben hem gewoon veel te zwaar belast. ik heb hem zelf NOOIT volgas gehouden.
Mijn gashandvat was er ook half afgedraait van het gewoon doordraaien bij volgas, ik heb het kapotte naaldlager nog en de kapotte krukas......

Moet ik misschien ook een foto maken van mijn brommer dat hij helemaal in orde was? Hij is namelijk helemaal gereviseerd alles nieuw gepoedercoat enzo, echt alle nieuwe onderdelen.

Owja en die nieuwe crossers van tegen woordig mogen 96 db maken kijk maar in zon regelement. Nou ik zou zeggen ga is naar de crossbaan en luister naar zo'n modern crossapparaat. Die maakt nog veeeeeeeeeel meer herrie als die van mij OOOIT gedaan heeft. Zelfs met mijn dubbele demper haal ik dat niet.

Ik hoop op een reactie terug.

Ps. ik heb er tot op de dag van vandaag nog niks van gehoord...???
Het is al een dikke maand geleden maar na zoveel tijd is het toch verlopen zeg maar...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved