Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ZETA waar waarschijnlijk geen chroom wand meer inzit!!!' (ID 769).
De reply is geschreven door Ali (UserID 77) op 22-6-2001?13:21.

Quote:
Originally posted by: Dennis?Hemmes

Ik heb gisteren een mail gestuurt nadat ik heb gevraagt omdat diw op maandag dicht was

Er stond in dat

De chroomwand zat er nog in, het slijpsel was omdat de poortjes netjes waren afgewerkt en
En hij was orgineel 45mm en het hoonsteentje van 45mm was er licht doorgehaald
De cilinder was nog helemaal goed zij die en je kon hem er gewoon rustig opzetten
Niets mis mee
En dat ik niks van me laat horen is niet zo
Ik heb gisteren je maandag een berichtje teruggestuurd dat hij dicht was ik heb dinsdag gevraagd, het forum deed het de hele dag niet en heb ik je savonds een berichtje gestuurd



Uhm als een cilinder origineel 45mm is wat heeft het dan nog voor enkel nut dat je er een hoonsteentje doorheen haalt van 45mm??!?!?! Wat heeft dat nou voor enkel nut???!!?!?! Helemaal nix toch!!! Enne hoe kan het zijn dat er een 45,5mm milimeter zuiger bij zit? Die past dan dus toch helemaal niet?!?!!?!?!? Ik zweer het je van dit alles klopt geen barst.... Oja de cilinder was ook meer als 45mm dus dan is dat verhaal van dat hoonsteentje ook niet goed. Ik heb de cilinder er er 30km onder gehad. Ik heb hem er af gehaald gister want hij reed nog slechter als een originele cilinder. Toen ik de zuiger bekeek was ie PERFECT gewoon. Ik kijk in de cilinder allemaal aluminuim kleurige plekken en strepen hij is dus toch gehoont.. Want overal waar de zuiger komt was de wand want weer gaaf maar waar de zuiger niet kwam was het hoon-patroon nog duidelijk zichtbaar. En ga niet zeggen je hebt zonder luchtfilter of weet ik veel gereden want ik rijdt ALTIJD met luchtfilterkast en goed filterelement want men originele cilinder heb ik al 5000 km zonder problemen mee gereden. Ik had er wel een te groote sproeier inzitten maar echt zo gigantisch slecht ik hoop dat Bart morgen komt dan kijken we verder. Anders moet ik hem maar terug sturen.
Mzzl Pieter


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved