Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'boeteregeling in belgie' (ID 6752).
De reply is geschreven door mikey (UserID 748) op 24-12-02?17:33.

Quote:
Originally posted by: de_koen

als er controle is en er is een rollerbank op verplaatsing bij , en je gaat harder dan 55 nemen ze hem in beslag,mag je zeker van zijn.ze halen de snelle onderdelen eraf en na 30 dagen krijg je hem terug.
als ze je tegen houden zeggen ze idd vaak van kom hem maar eens tonen, bij zware overtreding, of wegrijden moet je voorkomen (politie rechtbank) en geven ze je een (voorwaardelijke) straf. Als je 3X gepakt bent ben je je brommer definitief kwijt en mag je geen enkel rijbewijs halen voor je 21.
snelheid op autostrade is idd 120 bij ons, tot 135 tolereren ze.
Trouwens mickey ik heb die reportage op band staan , ze doen alles verkeerd: voeten aan de grond, geen koelig ed, en dat ene wijf die zei van ik rij en vrij veilig lieten ze ook gaan terwijl haar brommer 40 kon en hij normaal maar 25 mocht, (hong geel plakaatje op)
Die kerel met zen MBX was zwaar genegerd, 97km/u, klopt gene zak van , die flik moest elke 2sec schakele omdat hij er niet op zat.


ja da is wel juist maar dan nog, ij is em wel kwijt ver 30 dagen, die flik had zijn voeten aan de grond en kon nie eens schakelen, dat gele plakaatje van da wijf had ik niet gezien btw


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved