Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gestolen Aerox, gevonden... Wat nu?' (ID 39498).
De reply is geschreven door arie333 (UserID 6244) op 18-10-2006 17:44.

Als ik het zo bekijk zou ik daar met een man of 10 ofzow naartoe gaan (je weet nooit hoe groot george zen familie is ) en dan laat je heel sneaky een stuk of 7 man achter in de bosjes ofzow in ieder geval zo dat je ze kan waarschuwen mocht dat nodig zijn maar dat george ze niet ziet.

Je gaat met man of 3 naar binnen en inspecteert de brommer grondig checkt framenummer enz enz. Als het niet jou brommer is (die van je vriend dan ) dan bedank je en ben je niet meer geintresseerd en dan peer je hem gewoon.

MAAR....

Indien het wel jou brommer (van je vriend dan :P) is vraag dan om een testrit (het doel van deze testrit is dat je de sleutels te zien krijgt of weet waar ze liggen) zeg je dat je ff naar buiten gaat om te bellen (je pa ofzow) ondertussen bel je de politie en zeg je mijn brommer die gestolen is stond op marktplaats ik ben op dit moment bij de dader thuis en heb net gecheckt met frame nr enzo dat het echt mijn brommer is kan hier politie komen om de dader te arresteren en de brommer in beslag te nemen, lukt dat niet dan probeer je dat moppel trucje maar.

indien ze dan niet willen komen dan heb je gelukkig nog plan B klaarliggen.

Plan B: Je roept de rest erbij gaat naar binnen en verkondigd aan de desbetreffende dat het niet zijn brommer is aangezien het een gestolen voertuig betreft lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat onze vriend george de politie belt (doet ie dat wel dan komen ze alsnog en kan je de boel uitleggen en zal de politie heb waarschijnlijk in beslag nemen en na wat gedoe zul je hem uiteindelijk wel weer terug krijgen) Vervolgens pak je de sleutels (je weet waar ze liggen wss zitten ze er nog in) en neemt de brommer mee thuis laat je de politie weten dat je de scooter gelukkig "terug gevonden" hebt langs de weg ofzow en de volgende dag meteen kenteken aanvragen en voila je bent weer de trotse eigenaar van een rijdend toilet.

Btw ff kijken of die id nog in de buddy zit zoniet dan is hij waarschijnlijk weggegooid maar zou ik toch opassen omdat hij anders mischien je vriends adress gegevens enz enz heeft.

Maar je mag inderdaad wel opschieten aangezien er al 2 boden zijn enzo

succes

Dit bericht is gewijzigd door arie333 op 18-10-2006 om 17:48 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved