Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gestolen Aerox, gevonden... Wat nu?' (ID 39498).
De reply is geschreven door Die-4-Nothin (UserID 7723) op 18-10-2006 15:14.

op die foto op marktplaats is duidelijk te zien dat er een sticker van abscooters op zit, als je vriend hem daar heeft gekocht moeten zij daar ook nog een bewijs van hebben, volgens mij ook inclusief framenummer, en als dat overeenkomt met het nummer dat op die scooter staat lijkt het me dat je toch behoorlijk sterk staat.

Als je dan bij die gast bent die em verkoopt, je belt de politie en ze zeggen dat ze geen tijd hebben, kun je zeggen dat je dan even die ventjes kapot gaat schieten.. (stond een jaar terug in de krant iets over een man die een inbraak bij de buren zag ofzo, maar de politie had geen tijd om langs te komen, toen die man zei dat hij dan maar even al die ventjes neer zou schieten hadden ze opeens wel tijd voor em ) Het is dan wel een beetje linke manier om de aandacht te krijgen, maar ik neem aan dat het niet nodig zal zijn..

Je kan ook gewoon tegen die gast zeggen dat je weet dat hij gestolen is en dat je graag samen met hem naar het politiebureau wil gaan om even te kijken van wie hij officieel is.. lijkt me dat die gast dan ook wel inziet dat hij zn geld wel kan vergeten, op die manier heeft me ma eens de fiets van me zusje teruggekregen Reed ze door het dorp, zag ze opeens een 30jarige pool op die kinderfiets rijden


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved