Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gestolen Aerox, gevonden... Wat nu?' (ID 39498).
De reply is geschreven door Valid (UserID 10048) op 17-10-2006 20:26.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Dark
toevallig had ik eergisteren naar die peter r de vries gekeken....

Een eigenaar zat achter zijn agregraat aan die 3 jaar geleden gejat werd. Die eigenaar vond hem dus eindelijk na 3 jaar terug via marktplaats en haalde er smeris bij.

En waar staat die nu ? Bij het politiebureau. Die gozer die hem waarschijnlijk gejat heeft zegt dat hij hem gewoon ten goede trouw gekocht heeft van iemand anders. Dus uiteindelijk, als je de smeris erbij haalt, wordt het jou woord tegen zijn woord tegen de rechter.

Kortom, terugjatten dat ding en ervoor zorgen dat die gozer niet weet wie jij bent en waar je woont, zodat hij je niet kan aangeven. Wat hij waarschijnlijk niet zal doen omdat hij hem gejat heeft.

Nederlandse wetten zijn scheef.

Nog een ander voorbeeld om aan te tonen dat Nederlandse wetgeving klote is:

Zwager van mij koopt een laptop voor een redelijk norale prijs. Hij komt er thuis achter dat hij gejat is en gaat naar de politie en vertelt zijn verhaal.

Wie is er de lul ? M'zwager, omdat hij ten goede trouw naar de politie gaat. Klopt van geen kant

Dit bericht is gewijzigd door Dark op 17-10-2006 om 19:20 uur.


wat denk je dan? dat ze je het nieuwbedrag betalen? Gaat lekker dan... dan gaat iedere dief met z'n buit naar de politie en zegt dat ie het gekocht heeft maar dat het gejat blijkt te zijn... en vervoglens kunnen ze w88 op een zak geld...



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved