Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'TSX loopt slecht' (ID 39263).
De reply is geschreven door Suzuki-tsx- (UserID 12439) op 16-10-2006 19:01.

Ik heb deo gespoten op de plaatsen;
-tussen carb en cilinder
- clinder en kop
- cilinder en blok

Hier heb ik niets opvallends gemerkt.

Ik heb nu mijn carb toch even recht geveilt omdat ik kon zien dat hij gebogen was. Tussen carb en cilinder heb ik nu alleen vloeibare pakking gedaan. Dit kan naar mijn mening geen valse lucht meer zuigen.

Tussen het blok en cilinder heb ik op randjes nog vloeibare pakking gedaan waar het kon. Hier kan het ook niet aan liggen.

Tussen cilnder en kop lekte het al een keer kon ik goed horen. Ik had er toen vloeibare pakking tussen gedaan en toen hoorde ik niets meer, dus ik neem aan dat het daar ook goed is ook al zitten daar nog steeds mijn twijfels.

Het probleem was. als hij stationair liep en heel even 1 sec gas geef dan blijft het toerental maar oplopen en oplopen. Hij heeft ook heel weinig vermogen ik kan er net niet op rijden.

Kan het ook nog ergens anders aan liggen dan valse lucht. ( ik kijk nog een keer mijn cilinder goed na misschien dat hij ergens kapot is ofzo ) Ben nu al echt een tijd mee bezig en enige suggesties of tips laat horen.

En ik heb nog een vraagje, wat (voor pakkingen) hebben jullie tussen cilinder en kop zitten - op het moment zit er bij nu zo'n plaatje en vloeibare pakking maar als ik m'n kop er af haal zie je dat het nat / vettig is de pakking (het pllaatje) dus hij lekt wat.. hoe kan ik dit oplossen?

Dit bericht is gewijzigd door Suzuki-tsx- op 17-10-2006 om 19:45 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved