Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'jouw ervaringen met politie' (ID 39086).
De reply is geschreven door Royal Club (UserID 10377) op 22-9-2006 19:30.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mblover
[...]



[...]



[...]


Moet je het topic vooral zo verpesten? Misschien kan zo'n topic wel.

Mijn ervaringen:
1x aangehouden hier in dorp, was de eerste dag dat ik na school reed. Uitlaat maakte teveel herrie en had maar 1 gele sticker. Was verder niet zo'n probleem en geen boete gehad omdat ik gewoon netjes deed en uitlegde dat dit de eerste dag was dat ik er mee reed om voorzichtig eens te testen. Was met een half gare mt.

En 1x aangehouden, op me tzr.
mocht mee naar de rollerbank,
2kw in 3e versnelling,
5 maanden later van de ovj een brief of ik 115 euro over wil maken of naar de rechtbank wil komen.
Owjah, ook een preek van een agent: 't lijkt wel een motor zo ik wed dat hij over de 90 gaat (maar niet gezegd dat er ook nog een 5e en 6e versnelling op zitten) en hij liep hard enzo en weet ik het wat wat ie allemaal te preken had.

ook op tzr:
Verder 1x met 50 langs lasercontrole waar auto's 50 mogen en ik maar 30, had motorjas aan en zwarte helm op en hebben me wss voor motor aangezien hoefde niet te stoppen namelijk.
En 1x met 70 langs plisiebus op geknalt die me tegemoetkwam (had nie in de gaten dat wouten waren, was zon dus zag alleen een wit bussie, en t was ook geen plek waar je wouten verwacht. Kwamen ook niet achter me aan om te meten ofzo. wss ook dit keer door me jas als een moto aangezien.
En nog een keer met 60 langs wouten waar ik 30 mocht met brom (auto's 50, was wel bbk, maar niet in een woonwijk ofzo.) ook niks voor gehad.



k ga ook maar es weer me zwarte jas pakken..


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved