Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Brommer razzia in ermelo' (ID 850).
De reply is geschreven door B3AST (UserID 57) op 21-6-2001?13:12.

hehehehee vertel mij wat..... ik rij sinds me 15e brommer, en dus heb ik heel veel illegaal gereden, ook toen ik 16 was...ik haalde me certifcaat pas toen ik 17 was, uhm, paar maand geleden, en rij dus nog niet zo lang semi-legaal op de weg met mn MT (ga ietsje harder dan 63km/h )
En aan die periode illegaal rijden heb ik nogsteeds een politie trauma aan over gehouden, iedere keer als ik een cop tegenkom schrik ik me dood... ook als ik rustig rij en niet opval (ahum dan nog met 3 miljard decibel )
zelfs als ik op de fiets zit en ik zie een juut ben ik gewoon blij dat ik nie op me brommer zit....

zeker met Schakels enso.... ik bedoel, okee, als je op een Vespa rijdt, dan kun je inderdaad maar 45 gaan, maaruhm, die juten zijn zelf ook niet dom, en die weten zelf ook wel dat de meeste schakelbrommers allemaal VEEEEEEEEEEEELSTE hard gaan, en ook practisch allemaal ietsje teveel cylinder inhoud hebben ze kunnen je dus eigenlijk ieder moment naaien als ze willen, iedere keer dat je een juut ziet (ookal rij je stapvoets) en je wordt niet aangehouden heb je gewoon vette mazzel als je een schakel onder je kont hebt zitten...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved