Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'rollenbank: beter lange of korte vertanding? ivm boete' (ID 6637).
De reply is geschreven door FastCrosser (UserID 71) op 14-12-02?18:34.

Quote:
Originally posted by: rudy

Quote:
Originally posted by: SlowCrosser

Ik bedoelde testbank gewoon rollerbank maar bij politie, bij ons mag je naar politie gaan om vrijblijvend je brommer op kracht te testen.

Ik geloof dat jullie wel gelijk hebben hoor, maar op rollenbank krijg je toch lagere waarden met zwaardere vertanding, maar de kracht; het vermogen blijft hetzelfde maar komt op andere overbrenging uit. En trouwens, denk je dat ik niet weet dat er meer formuletjes zijn ofzo, denk je dat ik een of andere boerenlul opleiding heb gedaan? Elektrotechniek en laboratoriumtechniek krijg je dacht ik wel meer natuurkunde, en die formules zijn wel ff wat ingewikkelder dan die kindersommetjes van a=b x c

heb het natuurlijk over formules die hierop toepassing hebben
dit is nu eenmaal een simpele formule maar je snapte hem niet eens goed volgens mij

ps zit op hts autotechniek(broer rudy hij is naar arnhem sx) dus zou het moeten weten d8 ik
[URL[t]]http://members.chello.nl/t.willemesen/picnic.JPG[/t]vermogen tayota picknic.JPG[/URL]


jongen, dacht je dat ik dom ben? volgens mij snapte je hem niet eens? wat denk je he? mijn broer heeft nu 7 jaar elektrotechniek achter de rug MTS HTS en iets daarna, denk je dat hij niet zat natuurkunde heeft gehad ofzo? En mijn pa hetzelfde, maar 45 jaar werkervaring, en jij? 2 jaar motorvoertuigentechniek?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved