Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Pro Forum in het onderwerp 'Het CDI topic.' (ID 6589).
De reply is geschreven door Joost (UserID 6) op 14-12-02?00:01.

Yhee, ik lees net dat ik daar een n00b word genoemt :n.. Das niet tof, en ik kan nog niet eens een reply posten ook (been een n00b ).. nouw jha boeie. Ik heb die gast van het scooter forum ook ff een mailtje gestuurd. Meschien dat we van elkaar wat kunne leren.. Maar eerst zien dan geloven, een tekst op een lcd'tje toveren heeft nog niets met een cdi te maken... Er komt best veel bij kijken als je het ook nog duurzaam wil houden..

Mare moet dit systeem wel te maken zijn met 16-bits techniek hoor, evt met een extra counter. Voordeel van discrete componenten is dat het veel stabieler is. Je kunt evt wel een pic gebruiken voor het programeren van een flash rom, daar zijn de wereld kant en klare shema's voor te krijgen op internet.

ps. over het Game-boy project post ik later nog wel es een topic.. Ben er nu niet meer mee bezig, aangezien er weinig winst is te behalen aan het systeem en dat het ontwerp heel veel tijd vergt. Totale uitleg post ik wel es een keer..Meschien dat ik er later es mee verder ga, nadat de cdi af is...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved