Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Vaccuumaansluiting.. hoe en wat??' (ID 38524).
De reply is geschreven door Razor (UserID 3769) op 23-8-2006 13:54.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: bart de scootergek
[...]



probeer jij maar eens door je olieaansluiting te blazen, gaat je zo niet lukken. ding is te klein om je vaccuum kraan open te trekken.

vind het zelf gewoon een kut systeem van de minarelli blokken, je kunt er trouwens ook gewoon een normale benzine kraan in zetten.

je kunt ook de nippel uit die ori 12mm halen, gaatje boren in spruitstuk/carb en hem daar weer in zetten.


Nou ik ben juist gegaan van 17mm Arreche naar(morini) 12mm Dellorto PHBN (Minarelli) gegaan. Die Dellorto dus pas gemaakt op een Morini spruitstuk. Zit geen aansluiting op dat spruitstuk en zit eerst nog laag rubber omheen dus aansluitingmaken is wat lastiger maar kan wel..

op die 12mm Dellorto PHBN zit geen nippel ervoor.. enige wat erop zit is nog olieaansluiting.. die kan ik toch uitboren ietsje..?

Ik had het ff digitaal opgemeten net..benzineslang aansluiting is 4mm in diameter. En andere aansluitingen 2,5mm en die van olieaansluiting 1,1 en kan ik opboren naar max 1,7. Lijkt klein ..maar is dat niet voldoende om vaccuum te maken?

En kan het uberhaubt wel op die plek van je olieaansluiting? (halverwege de gasschuifbuis..?) Want olienippel kan je er als t goed is uithalen dus dan zou ik nog evt kunnen denken om daar een grotere in te plaatsen..)


En gaat dat makkelijk .. vacuumpomp vervangen door een benzinekraan?

Bedankt voor de reacties hier alvast


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved