Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'vertrouw het niet helemaal :(' (ID 6611).
De reply is geschreven door Joost (UserID 6) op 12-12-02?18:21.

Je slaat ook niet op de buiten schaal van het lager. Je slaat op de binnen schaal door er een pijp over heen te zetten. En ik weet niet wat voor lager jij hebt, maar bij 'floepen' ze der echt niet zomaar in.. Ik verwarm altijd het lager (oven), en koel ook altijd de kruk-as. En echt niet dat ie er zo op glijd, hij heeft altijd wat hulp nodig. Maar het verschilt ook per lager. Het rechter mt lager gaat zo in het charter, maar de linker gaat een stuk lastiger op de kruk-as.

Kijk zoals et op de BM ging, das nie ech goed voor het lager. Lagers kunnen niet echt tegen gehamer met baco's.. Martijns mtx doet het echter nog prima...

Een jonge uit me klas die werkt nu bij KLM waar hij de wiel lagers van de boeing 747 moet vervangen en ook daar floepen de lagers niet spontaan op heb plaats, zelfs als je ze met stik-stof heb gekoelt.

Hamer is gewoon verdomt handig om het blok te splijten en oude lagers er uit te meppen. Daarnaast is het bij het inelkaar zetten ook supper handig. Maar jha, iedereen z'n eigen mening.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved